Update Karma

Op deze pagina kun je lezen hoe het met Karma gaat vanaf de dekking tot aan de bevalling. Het laatste nieuws staat bovenaan.

18-09-21

8 weken drachtig, het gaat goed met Karma maar het wordt wel steeds zwaarder voor haar. Afgelopen week weer behoorlijk gegroeid en ze is zichtbaar vermoeid, maar nog altijd even vrolijk. Soms weet ze niet goed hoe ze moet gaan liggen en het opstaan is ook moeilijk. Ze heeft ook heel wat mee te dragen op dit moment.

We hebben alle andere benodigdheden ook klaar gezet voor de bevalling en zelfs in de auto is een bedje opgemaakt voor het geval we naar de dierenarts moeten (we hopen van niet, want dat betekent vaak dat er een keizersnede moet plaatsvinden).

En nu wachten tot het zover is ……………………. en hopen dat alles goed gaat verlopen🤞.

11-09-21

Karma is alweer 7 weken drachtig en haar buikje wordt steeds voller. We hebben dit weekend voor het eerst beweging gezien in haar buik, zo bijzonder. Ze begint zichtbaar wat vermoeider te worden, maar ze is nog steeds heel vrolijk en hongerig (al krijgt ze steeds meer te eten 😋). Dit weekend de woonkamer weer omgebouwd tot puppy-kamer, de basis staat. Komende week gaan we verder alles klaar zetten. Zo kan Karma en onze roedel vast wat wennen op hetgeen komen gaat. En nu tot aan de bevalling zorgen voor rust in huis, het is belangrijk dat de puppy’s nog minimaal 1 week blijven zitten anders zijn ze niet levensvatbaar. Dus na volgende week zondag halen we hier opgelucht adem. En daarna de laatste week in …..

04-09-21

Zichtbaar zie je de buik van Karma groeien, ze is nu 6 weken drachtig.

Ze is nog hongeriger dan vorige week, en ze slaapt nog meer. Af en toe zie je haar wel moe zijn. Gelukkig is het mooi zonnig weer en dan zoekt ze het zonnetje ook direct op en gaat dan in de zon slapen.

28-08-21

Karma is nu 5 weken drachtig en haar buikje begint al aardig te groeien.

Het gaat goed met haar, ze heeft de hele dag honger 😉.

Ze slaapt veel en zoekt het zonnetje op als deze schijnt. Ze is heel vrolijk en knuffelig.

Op 23 augustus (dag 31), is er een echo gemaakt om vast te stellen of Karma drachtig is van Mack.

We hadden er alle vertrouwen in, maar het is altijd weer een spannend en bijzonder moment.

Op de foto is 1 van de puppy’s te zien.

Er waren er meerdere zichtbaar maar de dierenarts zegt niet hoeveel omdat dit heel lastig is vast te stellen.

Op 24 juli 2021 was het dan zover. Karma is gedekt door Mack. En nu maar hopen dat ze echt drachtig is 🤞.

De eerste 4 weken verlopen rustig, ze slaapt wat meer en is heel vrolijk. Ze doet het rustig aan en geniet van de zon als deze schijnt.